Het grootste aanbod tegen de scherpste prijs!

Bij PVC-Vloeren Magazijn maken we de kracht en pracht van een goed gelegde pvc-vloer voor iedereen bereikbaar. Die missie is geworteld in generaties aan passie en ervaring in de vloerenbranche.

Als familiebedrijf houden we onze kosten laag. Door daarnaast zo efficiënt mogelijk in te kopen, kunnen we jou een pvc-vloer leveren tegen een zeer scherpe prijs.

Die scherpe prijs in combinatie met passie voor ons ambacht, verzekert jou van een pvc-vloer waar je nog jarenlang van zult genieten. Profiteer ook van de persoonlijke service van een oer-Hollands familiebedrijf.

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij je thuis voor een adviesgesprek en nemen dan meteen diverse staaltjes vloeren voor je mee, zodat je eens kunt kijken welke vloer het beste past bij jouw wensen en interieur!

Dirk Beens, oprichter en eigenaar van QuickPVC

“Mensen blij maken met hun nieuw ingerichte woning, dat is waar we het elke dag weer voor doen. Bij een verbouwing is het – van aannemer tot schilder – vaak een rommeltje in huis. Dan komen wij voor de finishing touch. Een professioneel gelegde pvc-vloer verbindt de hele ruimte: de laatste stap in het traject. Elke keer weer is het geweldig om mensen blij te maken met vloeren en stoffering en hen het gevoel van thuiskomen te bezorgen.”
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van quickpvc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
Chat openen
Vragen?
QuickPVC
Het Vloeren Magazijn Artificial Grass Qrass Kunstgras Startlink1 PVC1 WHB1 PVC Visgraat bij Het Vloeren Magazijn PVC rechte plank bij Het Vloeren Magazijn Qrass kunstgras Zwartewaterland APP Clickstep PVC Planten Direct Pvc Hongaarse punt bij Het Vloeren Magazijn PVC Klik bij Het Vloeren Magazijn PVC bij Het Vloeren Magazijn Artificial Grass Qrass Kunstgras Artificial Grass Qrass Kunstgras Boom Shop webwinkel Bouwbedrijf Wursten PVC Klik Licentie Direct Licentie Direct Vloeren Magazijn Whbsite Wincol Nokverhoging Offerte Van Wette Dakkapellen Bekwatex